De nieuwbouw van Herman Heijmanslaan, een heerlijke plek om te wonen in Beverwijk

Broekpolder bestaat uit 7 wijken. Ladder, De Wadden, Waterbalkon, Groen Balkon, Citadel, Waterwijk, de Lanen. Allemaal even hoogwaardig, toch stuk voor stuk met een eigen karakter. Vuurvlinder en Droomkoning komen in Waterwijk.

Tijdloos mooi wonen in Droomkoning

Aan de Israël Queridolaan in Broekpolder vind je de schitterende nieuwbouw van Villa Marlot. Het loont echt de moeite om hier even te gaan kijken, omdat de bouwstijl een goed beeld geeft van wat je van Droomkoning kunt verwachten.

Ook zo gecharmeerd van de klassieke jaren-30-architectuur? Bekijk dan de schitterende twee-onder-een-kapwoningen van Droomkoning aan de Herman Heijermanslaan in Broekpolder. Door de gevarieerde kapvormen, grote dakoverstekken en fraaie accenten is Droomkoning prachtig om te zien. De 6 meter brede nieuwbouwwoningen bieden diverse indelingsmogelijkheden. Maak er jouw thuis van. Fijn ook die garage naast het nieuwbouwhuis en de brede kavel waarop het huis staat!

Verfrissend anders wonen in Vuurvlinder

Nieuwbouwwijk Broekpolder is veel bijzondere woonplannen rijk. Ken je de Pendenza woningen in het Groene Balkon al? Hier woon je in een schitterend glooiend landschap, omringd door water en groen. De architectuurstijl en kwaliteiten van dit plan zie je straks terug in Vuurvlinder.

Zoek je iets unieks? Laat je dan verrassen door de geschakelde tweekappers van Vuurvlinder aan de Herman Heijermanslaan in Broekpolder. Deze nieuwbouwwoningen zijn niet alleen bijzonder aantrekkelijk vormgegeven in modern Mediterraanse stijl, ze bieden door de breedte van meer dan 7 meter ook veel indelings- en gebruiksmogelijkheden. De enorme ramen zorgen voor een fijn en licht nieuwbouwhuis. Voor welke indeling kies jij? Maak er jouw thuis van!

Belangstelling in Herman Heijermanslaan

Heb je belangstelling in een nieuwbouwwoning van Herman Heijermanslaan, in de wijk Broekpolder in Beverwijk?
Schrijf je dan snel in!

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Brantjes Makelaars Beverwijk
Stationsplein  2a
1948 LB  BEVERWIJK
0251260660
beverwijk@brantjes.nl

Brantjes Makelaars Beverwijk

Brantjes Makelaars Heemskerk
Deutzstraat  37
1961 NS  HEEMSKERK
0251241194
heemskerk@brantjes.nl

Brantjes Makelaars Heemskerk

Tromp Makelaardij
Wijckermolen  152
1941 JA  BEVERWIJK
0251229088
info@trompmakelaardij.nl

Tromp Makelaardij
Ligging van het project